Home & Office Neo

Home & OfficeTM Neo is een uitstekende oplossing voor presbyopen die vele uren thuis of op kantoor doorbrengen, voor een scherp en comfortabel zicht in het nabij- en tussengebied. Met betere optische prestaties en nieuwe opties, biedt Home & OfficeTM Neo een perfecte gepersonaliseerde oplossing voor presbyopen met een indoor lifestyle. Dankzij ‘Nikon Optical Design Engine’ (NODE) calculatietechniek heeft de brildrager in elke kijkrichting optimale gezichtsscherpte.

 

Dé maatwerk kijkoplossing voor binnenshuis

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste product?
Bel ons 03 870 37 11 of info@deceunynck.be

bekijk de volledige technische details in de catalogus in de dealerzone
Naar de dealerzone
Bredere gezichtsvelden

Ultrabreed indoor zicht en eenvoudige gewenning

Het ontwerp voor Home & OfficeTM Neo is verbeterd dankzij de toevoeging van de NODE calculatie. Het resultaat: 11% minder vervormingen en tot een 48% breder tussen- en nabijzicht vergeleken met het originele design. Bovendien ervaren eerste brildragers met hogere addities een snellere gewenning dan ooit tevoren.

Home&Office Neo

Hoe werkt Home & Office Neo ?

Om een perfecte match te garanderen voor de kijkbehoeften van uw brildragers, is Home & OfficeTM Neo beschikbaar in 3 designs:

  • LONG biedt de brildrager een additie van 15% additie op hart pupil. Het helpt de brildrager om het verst te zien, met een kleine vermindering in het tussenzicht, vergeleken met het standaard design.
  • STANDARD is gebaseerd op de originele Home & OfficeTM. Met 25% van de additie op hart pupil, is het een allround kijkoplossing voor iedere brildrager met een actieve indoor levensstijl.
  • WIDE heeft 40% van de additie op hart pupil, met als gevolg een breder tussen- en nabijzicht. Dit betekent wel dat het vertegebied minder toegankelijk en belangrijk is.
Home&Office Neo

Welk type Home & Office Neo aanbevelen?

Het kiezen van het type Home & OfficeTM Neo is heel eenvoudig.

Indien de brildrager langdurig gebruik maakt van het tussen- en het vertegebied op de werk- of hobbyplek, stel dan de Long versie voor.

Als de brildrager het grootste gedeelte van zijn tijd werkzaam is op korte afstanden, bijvoorbeeld aan het bureau, stel dan het Wide design voor.

In alle andere gevallen is de Standard de beste en meest allround kijkoplossing.

Niet gevonden wat je zocht? We helpen je graag. Bel ons 03 870 37 11