Presio Ultimate SP campagne

In 2020 lanceerden we met succes Nikon Presio Ultimate SP, het meest geavanceerde en gepersonaliseerde multifocale brillenglas, ontworpen voor iedere individuele brildrager volgens drie unieke parameters: de kijkbehoeften, voorkeuren en kijkgewoonten. De sensitivity test is uniek en staat u toe om de gevoeligheid voor aberraties te meten van de brildrager. Zo wordt de aberratie op het brillenglas verdeeld volgens de voorkeur van de brildrager met een ongekende kijkcomfort als gevolg.

Dit baanbrekende brillenglas heeft nog een groot potentieel om verder te groeien. Daarom presenteren we u de Nikon Presio Ultimate trade campagne! Boost uw marge door Presio Ultimate SP aan te bieden en profiteer van de merkwaarde van Nikon.

Presio Ultimate social media campagne

Nationale ondersteuning via Social Media

De Nikon Presio Ultimate campagne wordt nationaal ondersteund via een krachtige Social Media campagne in september en oktober.  Niet alleen op onze Facebookpagina Nikonlenswear, maar ook op uw Facebook kanaal!
Nikon Partners kunnen zich hier inschrijven voor de directe sponsoring op eigen Facebook account.
 

Nikon Presio Ultimate campagne

Gratis POS-pakket exclusief voor Nikon partners

Om de actie ook in en rondom de winkel zichtbaar te maken, ontvangen de Nikon Partners een gratis pakket met:

  • Een poster met een ophangset met metaalkleurige posterstrip
  • Twee raamstickers: 1 versie met het bieden van 100 euro korting en een tweede versie met het offreren van een gepersonaliseerde oogmeting. Aan u de keuze! U kan ook beide stickers gebruiken op verschillende tijdstippen.
  • Een counter card
     
Nikon Phygital Wall

Win een Nikon Phygital Wall

Indien u in de maanden september en oktober, 10 paar Presio Ultimate SP per maand verkoopt, maakt u kans op een Nikon Phygital Lens Wall ter waarde van maar liefst € 2950. Laat deze kans niet voorbijgaan en versterk de Nikon zichtbaarheid in uw winkel! In november maken wij de gelukkige winnaar bekend.

Nikon partner

Het Nikon partnership

Met Nikon brillenglazen hebben consumenten de unieke kans de beleving van het Nikon merk en de onderscheidende optische kwaliteiten te ervaren. Nikon staat voor innovatie, optische expertise en hoogwaardige kwaliteit. Dit reflecteert op het merk zelf, maar ook op u, als Nikon Partner. Wenst u ook Nikon Partner te worden? Contacteer vrijblijvend uw account manager.

Niet gevonden wat je zocht? We helpen je graag. Bel ons 03 870 37 11