Vision-R 800

De subjectieve refractie evolueerde lange tijd niet. Dankzij zijn continue sterktevariaties, vindt de Vision-R TM 800 vandaag de refractie opnieuw uit. Deze wordt voor de specialist nauwkeuriger en makkelijker uit te voeren en comfortabeler voor de klant.

Vision-R 800

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste product?
Bel ons 03 870 37 11 of info@deceunynck.be

bekijk de volledige technische details in de catalogus in de dealerzone
Naar de dealerzone
Gepatenteerde optische module

EEN NAUWKEURIGERE PHOROPTER...

De unieke module van de Vision-R 800 refractor stelt simultaan, ogenblikkelijk en continu, de sterkte van sfeer en cilinder in tot op 0.01 D, de asrichting per 1°, en genereert de meest precieze voorschriften tot op 0.01 D, per 1°. Uw klanten genieten van maximale precisie van hun zicht!

... VOOR EEN NAUWKEURIGERE REFRACTIE

eenvoudige refractie

EEN EENVOUDIGERE REFRACTIE VOOR DE SPECIALIST...

Dankzij zijn simultane en ogenblikkelijke veranderingen van sfeer, cilinder en asrichting, biedt de Vision-R TM 800 een snellere refractie dan conventionele refractiemethoden. De ‘Smart Tests’ begeleiden de specialist tijdens de refractie met behulp van exclusieve algoritmen. Zo wordt het bepalen van de refractie zowel gemakkelijker als nauwkeuriger.

... VOOR EEN PERFECT BETROUWBARE REFRACTIE

comfortabele ervaring

EEN COMFORTABELE ERVARING VOOR DE KLANT…

De continue sterkteveranderingen in combinatie met een breed gezichtsveld maken de refractie comfortabel voor de klant. Het onderzoek gaat sneller en is niet vermoeiend. Tijdens het hele onderzoek worden de antwoorden van de klant vergemakkelijkt door sterktevariaties aangepast aan zijn gevoeligheid en rekening houdend met de antwoorden. Aan het einde van het onderzoek worden de verschillende refracties vergeleken en voorgesteld aan de hand van beelden uit het dagelijkse leven. Voor de klant is dit een originele en ook geruststellende ervaring!

... VOOR EEN TOTAAL VERTROUWEN

Niet gevonden wat je zocht? We helpen je graag. Bel ons 03 870 37 11